Kawcia.pl
Powiadom znajomych

Zarejestruj się i uzyskaj dostęp do wszystkich funkcji witryny:

- Stwórz swoją kolekcję obrazów
- Wyslij zdjęcie do znajomych
- Śledź aktualizacje od znajomych

Jak relaks - to tylko przy kawci...
Podziel się z innymi czymkolwiek chcesz.

Wnetrza

Szafa Półka narożna Antresola w pokoju Sypialnia Inspiracja kuchenna Schody ze zjeżdżalnią Leśny podój
Sypialnia Wielofunkcyjny mebel
109 materiałów w kategorii

Dodany przez

Na oświadczyny jak znalazł Wiem że bywam trudna Warkocz Kolczyki Śliczny pierścionek Sukienka z frędzlami Półki moich marzeń Wiosna i lato Espresso migdałowe

Składniki na 1 porcję:
2 czubate łyżeczki kawy Tchibo espresso,
siekane migdały,
krem migdałowy,
świeże mleko spożywcze 3,2%,
brązowy cukier trzcinowy

Przygotowanie:
Przygotować kawę espresso tak, jak zwykle, w ekspresie ciśnieniowym lub
w ekspresiku mocca. Następnie podgrzać mleko i ubić do uzyskania mlecznej piany. Nałożyć pianę w formie „kopczyka”, resztę płynnego mleka wlać powoli lejąc po ściance filiżanki. Dodać jedną łyżeczkę kremu migdałowego, przystroić niewielką ilością siekanych migdałów i cukrem trzcinowym.
agniecha

Dodany ze strony pinme.ru

agniecha

agniecha

Dodany November 26, 2012 z pinme.ru

Antresola w pokoju
Raportuj
Dodać

1 Dodaj

Kawcia.pl