Kawcia.pl
Powiadom znajomych

Zarejestruj się i uzyskaj dostęp do wszystkich funkcji witryny:

- Stwórz swoją kolekcję obrazów
- Wyslij zdjęcie do znajomych
- Śledź aktualizacje od znajomych

Jak relaks - to tylko przy kawci...
Podziel się z innymi czymkolwiek chcesz.

Inne

Idealnie rozwiązanie dla mieszkających w blokach.. Rowery i kwiaty Delikatny tatuaż Tatuaże Przybornik :D Poranna kawcia Butelki Samotność
88 materiałów w kategorii

Dodany przez

Espresso imbirowe:::

Składniki na 1 porcję:
1 filiżanka Tchibo espresso
1 cienki plaster imbiru
cukier
woda

Przygotowanie:
Na dno filiżanki wkładamy plaster imbiru, wlewamy espresso i pozwalamy, aby przez chwilę naciągnęło. Dodajemy cukier według upodobania. Zestaw na wiosnę Extra stylówka Kolorowe korale Chusta w różnych odsłonach Poranna kawcia Świetna Pop prostu świetna 

Bicerin został wymyślony przez hrabiego Cavoura. To napój arystokracji z historycznego włoskiego miasta, Turynu. Dodatek kakao w proszku i cynamonu nadaje napojowi szlachetny smak. Niesłychanie drogie wówczas składniki sprawiały, że napojem mogli rozkoszować się jedynie zamożni.

Przygotowanie:

1. Do szklanki wsyp kakao, wlej niewielką ilość wody i rozmieszaj, by utworzyć  kremową masę.

2. Dolej kawę.

3. Posyp po wierzchu cynamonem, a następnie powoli dodaj spienione mleko.

Składniki:

    30-40 ml kawy, 

    1,5-2 łyżeczki kakao w proszku, 

    1 łyżeczka cukru (lub do smaku), 

    1 szczypta cynamonu, 

    Spienione mleko.
agniecha
agniecha

agniecha

Wysłano September 24, 2013

Kubki
Raportuj
Dodać

2 Polubień

DoRoTa polcia
Kawcia.pl