Kawcia.pl
Powiadom znajomych

Zarejestruj się i uzyskaj dostęp do wszystkich funkcji witryny:

- Stwórz swoją kolekcję obrazów
- Wyslij zdjęcie do znajomych
- Śledź aktualizacje od znajomych

Jak relaks - to tylko przy kawci...
Podziel się z innymi czymkolwiek chcesz.

Foto

Pięknie  Dmuchawiec Stary człowiek i wspomnienia Azjatyckie kraje Krople wody Fioletowa ławka Kwiaty Róża Jezioro książka i kobieta
23 materiałów w kategorii

Dodany przez

Espresso migdałowe

Składniki na 1 porcję:
2 czubate łyżeczki kawy Tchibo espresso,
siekane migdały,
krem migdałowy,
świeże mleko spożywcze 3,2%,
brązowy cukier trzcinowy

Przygotowanie:
Przygotować kawę espresso tak, jak zwykle, w ekspresie ciśnieniowym lub
w ekspresiku mocca. Następnie podgrzać mleko i ubić do uzyskania mlecznej piany. Nałożyć pianę w formie „kopczyka”, resztę płynnego mleka wlać powoli lejąc po ściance filiżanki. Dodać jedną łyżeczkę kremu migdałowego, przystroić niewielką ilością siekanych migdałów i cukrem trzcinowym. Kok Cukierki Fioletowy las Zestaw Smacznego Wałki Sukienka w paski Półeczka z wieszakami
agniecha

Dodany ze strony pinme.ru

agniecha

agniecha

Dodany September 10, 2013 z pinme.ru

Krople wody
Raportuj
Dodać
Kawcia.pl